Business game

Door middel van de business game van TVDL ervaren de deelnemers kennis en vaardigheden van zichzelf en van elkaar.  Met de koppeling naar uw eigen praktijk tijdens en na de business game ervaart u direct de meerwaarde voor uzelf, uw team en de organisatie.

In de business game van TVDL komen de volgende onderdelen aan de orde: behoefte-analyse, argumentatietechniek, afsluittechniek, omgaan met bezwaren, uitnutten van koopsignalen, maken van een winnende offerte, offerte presenteren en order binnenhalen. 

De business game van TVDL is een onvergetelijke ervaring en een enorme push voor uw organisatie voor het optimaliseren van uw rendement.

Managementgame

Om veranderingen in uw bedrijf door te kunnen voeren, heeft u de medewerking van uw personeel nodig.

Door middel van de management game van TVDL ervaren de deelnemers dat veranderen niet zomaar gaat. In de management game moeten de deelnemers met elkaar proberen een winstgevend product te bouwen. Alleen door het invoeren van stapgewijze verbeteracties in de organisatie zal dit kunnen gaan lukken.  Met de koppeling naar uw eigen praktijk tijdens en na de management game ervaart u direct de meerwaarde voor uzelf, uw team en de organisatie.

De management game van TVDL is al jaren een zeer succesvolle ervaring.