Events

Met enthousiasme, creativiteit en beproefde concepten, weet TVDL altijd weer een programma op maat te ontwikkelen voor haar opdrachtgevers. De grote kracht daarbij is het laten terugkomen van situaties op de werkvloer in het creatieve programma. De events van TVDL doorbreken op een verfrissende manier de bedrijfsroutine en vastgeroeste patronen.

Operatie Oog op de Toekomst

Operatie "Oog op de Toekomst"  biedt u een programma met een uitdagend doel. Op een prachtige locatie in Nederland of zelfs in het buitenland ondergaan de deelnemers een programma dat ze niet snel zullen vergeten.  De deelnemers zullen ervaren dat het een kick is om gezamenlijk de uitdaging aan te gaan. Dit programma heeft grote impact door de dynamische en motiverende activiteiten.

De doelstelling die u voor ogen heeft, vormt de rode draad van het programma. Deze doelstelling kan variëren van het kennis maken na een integratie van verschillende afdelingen, tot een weekend vol met ontspanning na een stressvolle werkperiode.

Teambuilding en een optimale samenwerking tussen de deelnemers staan tijdens het weekend centraal. De samenstelling van het programma wordt op maat gemaakt. Uiteraard heeft het programma ook voldoende ruimte voor ontspanning en onderling contact.

undefined